Pihlakamarjad sisaldavad amügdaliini ja pektiini ning mitmeid teisi kasulikke aineid: flavonoide, parkaineid, fenoolkarboolhappeid, antotsüaane, katehhiine, eeterlikke õlisid, fosfolipiide. Lisaks veel erinevaid suhkruid, õun- sidrun- ja viinhapet, mikroelemente ja vitamiine (C, P, B1, E, A-provitamiin karotiini), mis teevad põhjamaade külmakindlast pihlakast väga väärtuslike viljadega puu. Ecomari pihlakas on esmalt külmutatud ning seejärel aeglaselt kuivatatud koos meega. Mett on just niipalju, et veidi pehmendada pihlakamarja naturaalset hapusust ning samas jättes marja enda meki alles.
Aeglaselt, kuni 40 ºC kuivatatud pihlakas meega. Aeglane kuivatus säilitab marja toiteväärtuse, mahlasuse, aroomi.
Koostisosad: pihlakas (67%), mesi
Netokaal: 70 g
Ei sisalda säilitusaineid ega kunstlikke lõhna- ja värvaineid
Toitumisalane teave 100g toote kohta
Energiasisaldus 360 kcal
Rasvad 0,01g, millest küllastamata rasvhapped 0,09g
Süsivesikud 80,89 g, millest suhkrud 30 g
Valgud / Protein 0,87g, C-vitamin 24,6 mg
E-vitamin 0,99 mg, B1 vitamin 0,384 mg
A- Vitamin A 0,08mg; B6-vitamin 0,07 mg
Raud 0,5mg
Kaltsium 305mg
Sool 0,02g (looduslik)
Säilitada temperatuuril +3 ºC kuni +30 ºC, hoida kaitstuna otsese päikese ja niiskuse eest.