Parajalt terav ja mõnusalt magus, lisab särtsu juustusaiale ja vürtsi hommikusele omletile.
Tasub proovida pasta kõrvale või kartuliroaga ning kindlasti erinevate lihade ning ahju-toitudega.
Kiire ja lihtne viis teravaks ampsuks: rulli lehttaigen, kata tšillikastmega, keera rulli, lõika viilakad ja küpseta ahjus. Kui on, siis pane juustu ka vahele, kui ei, sobib ka niisama suurepäraselt veini kõrvale!
Netokogus: 240g
Koostisosad: paprika (62%), tšillipipar (8%), küüslauk, ingver, laim, suhkur, sool, palsamiäädikas
Toitumisalane teave (100g ):
Energiasisaldus 98 Kcal
Rasvad 0.8g (millest küllastunud rasvhapped 0.1g)
Süsivesikud 23g (millest suhkrud 19g)
Valgud 1g
Sool 0.9g
Kõlblikkusaeg / minimaalne säilivus tootmisest: 190 päeva
Kõlblikkusaeg / minimaalne säilivus avamisest: 14 päeva