Klassikaline vanaemade retsept!
Mädarõigas, tomat ja küüslauk, tulemus on pisaraid kiskuv ja ülimaitsev. Viiruste hooajal lausa kohustuslik. Mädarõigas on looduslik antibiootikum, ainulaadne taim, millel on inimkehale palju kasulikke aineid ja omadusi. Sisaldab hulgaliselt mineraalaineid ja vitamiine, olulisematest saab ära märkida: raud, kaalium, fosfor, kaltsium, magneesium, naatrium, B-vitamiinid. C-vitamiini sisaldus on mädarõikas 5 korda suurem kui sidrunil.
Eriti hästi maitseb kõikvõimalike liha-roogadega: seapraad, grilllihad, vorstid, kotletid jne. Kindlasti ei tohi unustada ka vana head kombinatsiooni süldiga! Sobib määrida võileivale katteks või ampsata lusikatäis otse purgist.
Nipp! Maitsvad ja hõrgud kodused kotletid saab, kui 2 spl mädarõika äkist kotletitaignale lisada.
Netokogus: 180g
Koostisosad: tomat (76%), mädarõigas (16%), küüslauk, suhkur, sool, äädikas
Toitumisalane teave (100g ):
Energiasisaldus 45 Kcal
Rasvad 0.3g
Süsivesikud 9g
Valgud 2g
Sool 1.26g
Säilitustingimused: +2ºC…+6ºC
Kõlblikkusaeg / minimaalne säilivus tootmisest: 90 päeva
Kõlblikkusaeg / minimaalne säilivus avamisest: 14 päeva